15 Nisan 2011 Cuma

6. Ayimiz Bitti

Artik 6 aylik oldukkkk :) Hatta bugun 6 ay 2 gunluguz. Buyuduk biz genc kiz olduk nerdeyse. Kizim her gecen gun biraz daha buyuyor ve degisiyor. Artik bacaklar hic durmuyor ve surekli cirpiniyor. Herkesleri taniyor. Isteklerini daha net mimiklerle dile getiriyor. Gulucukler atiyor kahkaha atmaya calisiyor ama beceremiyor dudak bukuyor hatta sinirlenince sacini basini yoluyor birde benim kizim sinirlenince yada cani aciyinca aglamiyor aaaaaaaayyyyyyyyyyyyy diye ciglik atiyorr saka gibi :))))
Kopegimiz konustukca heyecanlanip onunla birlikte sarkilar soylemeyede calisiyoruz bunuda atlamamak gerekir. Iyi oldugumuzdan beri uykularimizda tekrar duzene girdi. Insani cok seviyoruz ve surekli yanimizda insan olsun istiyoruz. Surekli birileri ona maymunluk yapsin oda kikir kikir tepinip gulsun modundayiz. Kasikla meyva yemekte cok inatciyiz disleri kitledimi o kasigi mumkun degil agzina sokamiyoruz. Altini degistirirken attigi tekmeler sonucu zaman zaman her tarafim ... olabiliyor :)))) Elimdeki mama tabagina atilan tekmeleri ve tabagin basimdan asagi gecmesinide atlamamam gerekir.
Cok keyifli bir donemdeyiz surekli defnem le egleniyoruz bende buyutup buyutup en yemelik zamanda ise basliycam ne gicik :(

2 yorum:

  1. Allahim bir bebek bu kadar guzel olabilir mi? Maasallah sana bitanem. Sansin da gozlerin gibi guzel olur insallah..

    YanıtlaSil