14 Haziran 2011 Salı

Haftasonu Kahvaltilari

Yaz geldi bizde basladik haftasonu kahvaltilarinaaa :) Figen ve Timur un 4 aylik bir ogluslari var Demir bebek. O kadar tatli biseyki anlatamam. Bu bidik gulerek dogdu ve hala ve hala guluyor. Son 2 haftadir beraber kahvaltiya gidiyoruz. Sabahin erken saatlerinde baslayan kahvalti keyfimiz ogleden sonra gec saatlere kadar devam ediyor. Kuzular bizi hic uzmuyorlar. Defne yiyor iciyor etrafini seyrediyor bol bol seviliyor ve uyuyor. Halinden o kadar menunki gecen haftasonu saat 8 den 9 a kadar surekli bagirdi. Ne zamanki evden ciktik susup kaldi ve aksama kadar cit cikarmadi. Ona gezme olsun yeter.
Demir le super anlasiyorlar. Demircik biraz kucuk ama olsun :) Tabi o donatilmis kahvalti sofralarini ve Bunun Defne nin ilgisini nasil cektigini soylememe gerek yok heralde.
Kuzumla kahvaltiya gitmek' sokaga cikmak' ailecek guzel birseyler paylasabilmek o kadar guzel ki.. Umarim saglikla daha nice yazilar yazabilirim blogumuza bitanem. Cok seviyoruz seniiiii :)))

3 yorum:

  1. Bir yavru hem bu kadar uslu hem de bu kadar tatli nasil olabilir, ruya bebek gibi masallah. Kirk bin kere masallah :)

    YanıtlaSil
  2. Tek kelimeyle muhtesem...

    YanıtlaSil
  3. ya bu zilliyi kapının önüne çıkar koy akşama kadar sesi çıkmaz. Yanlış anlaşılmasın binanın kapısının önünden bahsetmiyorum kendi dairemizin kapısının önü. Apartman boşluğu yani :)))

    YanıtlaSil